Cykelsadlar

Jag hatar blöta cykelsadlar! Jag brukar hänga en plastpåse under sadeln men en dag när jag skulle hem från jobbet var den stulen! 
 
Det här är en skön, mjuk sadel. Vad ledsen jag blev när cykeln nästan genast trillade omkull på skolgården och trasslade in sig i en annan cykel så att sadeln gick sönder! 
 
Det här är också en i och för sig mjuk och skön sadel, men VARFÖR syr man sömmar på det här sättet? När det regnar blir sadeln blöt och torkar inte på evigheter och när man sätter sig sipprar det ut vatten hur mycket man än har torkat... 
 
Varför har jag två cyklar? (Jag har tre, men en är i stugan.) Alla mina cyklar är gamla och trögtrampade så jag kanske snart måste köpa en ny. Då kanske jag kan skrota någon. Jag cyklar varje dag så jag måste ha en cykel som fungerar. 
 
Ur dagboken 921027: Det var meningen att vi skulle springa 2,5 km men vi var inte utrustade för det så vi gick. Zophonias var söt i sitt pannband. 
 
(Zophonias var rektor på skolan jag gick på på Island.)

Kommentarer
Postat av: znogge

Mjuka och sköna sadlar har en tendens till att spricka tyvärr så jag måste byta sadel på min ena cykel. Jag köpte en elcykel för två år sedan men ångrar nästan att jag inte köpte en sjuväxlad vanlig i stället. Min treväxlade får hänga med ett tag till helt enkelt.

Svar: Jag har aldrig haft mer än tre växlar så jag vet inte om jag reder ut sju, men elcykel är jag lite sugen på, fast det låter jobbigt att släpa runt på batteriet så att det inte blir stulet...
Ylva

2022-10-27 @ 21:05:43
URL: http://znogge.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0