Dubletter

Jag pratade med vår skolsköterska om denna skylt utanför en handikapptoalett på skolan.
 
Hon berättade att de brukar vara flera personer inne på toan och släpa in stolar, hoppas att de lämnar toastolen... (Jag ville inte säga till henne att det är felstavat.) 
 
Jag parkerade min cykel bredvid en likadan utanför ICA, det är inte ofta man ser de här lila Skeppshultscyklarna. Ägaren har gjort som jag och kör med kabellås. 
 
Det här såg också roligt ut, med två röda rullatorer. Undrar om ägarna tillsammans har lämnat dem utanför affären och gått in. 
 
Ur dagboken 921028: Data-Tjörvi äger de fyra hästarna som nästan befinner sig på skolgården. Gick till apoteket, kaupfélagid och Blómaland (där jag köpte en blomma till mamma som fyller 40 på fredag) och pratade isländska på alla ställen. Jag är mycket stolt. 

Kommentarer
Postat av: znogge

Personligen tycker jag att skylten är tramsig och funderar på om den verkligen är nödvändig... Skoltoaletter brukar inte vara så uppskattade att de fungerar som uppehållsrum men vad vet jag...
Ska man ha en skylt så ska allt vara korrekt stavat.

Svar: Jag undrade verkligen vad som hade hänt för att det skulle komma upp en sådan skylt och skolsköterskan sa att det kan komma ut fem-sex elever därifrån och att de släpat in stolar, men jag vet inte om skylten hjälper... Jag håller med dig i princip, kanske talar om hur det ska stavas någon dag.
Ylva

2022-10-28 @ 16:53:23
URL: http://znogge.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0