Om vegetarisk mat

Jag förstår att vi måste minska ned på köttet och att det inte går att kompromissa med vegetarianer, men jag som inte tycker om grönsaker vill att det ska finnas ett val. 
 
När jag var på bokmässan i Göteborg och fick veta att all mat där var vegetarisk blev jag arg och gick därifrån när jag skulle äta. Visserligen åt jag en vegetarisk kantarelltoast på Steinbrenner & Nyberg, men det var ett val jag gjorde. 
 
Sedan fick jag veta att de hade ett pannkakscafé på mässan så då blev det pannkakor till efterätt. 
 
Det var trevligt dekorerat. 
 
Mest för barn kanske men de hade även vuxenpyntat med träd. 
 
Jag har varit på festivaler som jag också varit tvungen att lämna för att äta då de serverat vegetarisk/konstig mat som Vi som älskar 90-talet i Slottsskogen i Göteborg och Music and arts på Skeppsholmen i Stockholm. Jag tror inte att de vinner över människor till vegetariskt på det sättet. 
 
Ur dagboken 921012: Jag svarade i telefon vilket jag gör mycket sällan. Förvirrade en man genom att säga att min familj åkte bil. Mocktebil?
 
(Jag kunde inte säga på isländska att de åkt iväg med bil så jag pratade svenska.) 

Kommentarer
Postat av: znogge

Självklart ska valet finnas. Det låter väldigt märkligt i mina öron att allt var vegetariskt. Där hade inte Husse heller stannat kan jag säga :D

Svar: Det måste vara många som jag och husse på mässan med 80 000 besökare! Jag tycker inte om kryddor och var inte alls sugen på deras suspekta grytor...
Ylva

2022-10-12 @ 21:31:49
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Gunilla

Jag försöker att äta mer grönt, men att dom tar bort helt valmöjligeten... det tycker jag är fuult..jag skulle också gått någonannanstans

Svar: Jag borde äta mer grönt men tycker mest om tomat och gurka och sådana grönsaker som inte är de nyttigaste. De kan väl åtminstone ha någon korv eller så.
Ylva

2022-10-14 @ 09:30:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0