Trevlig helg

Vi har haft vänner på besök från Varnhem i Västergötland. 
 
Ett par bekanta öppnade Cliff Burtonmuseet och hade en specialvisning för oss. Cliff var basist i Metallica och dog i en trafikolycka här 1986. 
 
Metallica spelar för hård musik för mig men det var häftigt att testa ett trumset som de använt och museet är intressant och även om man inte vill tjäna pengar på att någon har dött så har de gjort det fint, som en mötesplats för fansen. 
 
På rastplatsen Laganland där museet ligger har de även en älgpark. 
 
Vi hann även med att gå på teater; "Finska för invandrare" på Grand, testa nya restaurangen Laya kolgrill och äta fläskstek hos våra danska stuggrannar. Det var en väldigt trevlig helg! 
 
Ur dagboken 921016: Mamma sa att Ystad blivit lottade mot Höfn i basket. Om de spelar här måste jag kolla. Jag visste inte ens att vi har ett basketlag. 

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Ni hann med mycket smått o gott :)

Svar: Ja, vi är väldigt nöjda med att vi hann med allt jag planerat. :-)
Ylva

2022-10-17 @ 15:43:24
Postat av: Tony

Har de flyttat in minnesstenenen från nuvarande rastplats, såg för något år sedan att de flyttade den dit från det gamla motellet motellet. Nu kan de som vill inte hedra Cliff med att lägga ned en tom ölburk eller whiskeyflaska längre.

Svar: Nej, det är en kopia. De flyttade den riktiga stenen för några år sedan för att de som ägde motellet tyckte att det blev stökigt där men nu har motellet lagt ned så nu skulle de kunna ha stenen på rätt ställe, där bussen körde av.
Ylva

2022-10-22 @ 07:07:03
URL: http://https://kulturinatur.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0