Kända Ljungbybor

Jag har blivit som mamma och pappa som kände till nästan alla i Hedemora när de jobbade. De var språklärare på högstadiet och gymnasiet och de flesta som gick där hade någon av dem som lärare. Jag som jobbar på skolbiblioteket träffar ju alla elever eftersom de måste låna böcker ibland och jag har en koppling till många människor i stan. 
 
Nu är vi stolta här i Ljungby över alla våra kändisar! Igår kom Fanny tvåa i Sveriges mästerkock. Hon är gymnasiechefens frus före detta mans dotter. 
 
Ikväll börjar Elitstyrkans hemligheter på TV4. Där är Joakim Wiesel från Ljungby med. Han är lärare på individuella programmet hos oss på gymnasiet. 
 
En annan  Wiesel (de är släkt på något sätt) var med i Aftonbladet på en lista över årets 100 kvinnor, som nr 34 för att hon satte sig på en tjuv när han snodde hennes cykel! Hennes man är lärare på byggprogrammet. 
https://www.expressen.se/nyheter/arets-kvinnor-2023/

Kommentarer
Postat av: znogge

Det var en väldigt jämn final i går tyckte jag men Nazuk var en värdig vinnare. Även Fanny var mycket duktig så henne kan vi vara stolta över :D

Svar: Det var kul med Nazuk som gick bananas och gjorde något helt nytt! Jag är väldigt imponerad av båda och jag kan inte tillaga vildsvin bara för att jag ätit vildsvinskebab på Ljungbydagarna, som Fanny gjorde.
Ylva

2023-04-06 @ 18:51:15
URL: http://znogge.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0