Köpt jacka

När jag kom hem med fel jacka på lördagsnatten började jag fundera på var jag skulle köpa en ny om min var borta. Som tur var fanns den kvar när jag lämnade tillbaka jackan på måndagen. 
 
Det hindrade inte mig från att köpa en ny idag, för jag hittade en så fin röd kappa på Annas butik. Den är secondhand och kostade bara hundra kronor. 
 
Det här är dagens ugnspannkaka. Maken hade ätit raggmunk till lunch men det visste ju inte jag. Han hade lingon på båda och jag åt jordgubbssylt och glass på min pannkaka. 
 
Jag ringer nästan aldrig och nu ser mobilhistoriken ut så här. Troligen för att jag beställt något på nätet och mitt nummer läckt ut. Jag har inte märkt någon skillnad med GDPR som skulle skydda oss mot sådant här tröttsamt!

Kommentarer
Postat av: znogge

Det var en snygg och prisvärd jacka! Bra att ha några extra om din ordinarie skulle komma på avvägar igen ;-)

Svar: Ja, visst var det ett bra pris! Haha, precis, jag behöver ha några att välja på. Om jag har på mig denna kanske jag minns det sedan...
Ylva

2023-04-04 @ 21:17:53
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Lena i Wales och lite överallt

Bra att du köper second hand! Snygg dessutom.
Glad påsk!

Svar: Tack, jag är så nöjd! Idag upptäckte svärmor att det gick att sprätta upp ärmarna som var uppsydda, jag tyckte de var lite för korta. Glad påsk!
Ylva

2023-04-05 @ 09:15:27
URL: http://lenaiwales.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0