Mammografi

Idag var jag på mammografi. Det är obehagligt men gör inte så farligt ont som jag var rädd för första gången. Men trots att jag är van nu, när det var tredje gången, fick vi ta om en bild för att axeln var med! Hur går det till?...
 
Utanför lasarettet brukar jag bli irriterad över att det finns för lite cykelparkering och till råga på allt är förbjudet att stå där det känns mest logiskt och närmast. Idag fick jag se skylten "Cykelparkering runt hörnet" som är lite spännande då det är runt där framme och långt till nästa hörn... Det är som när maken försöker lura mig att gå längre i skogen och säger att vi bara ska gå runt nästa hörn. Tills jag skriker "det finns inga hörn i skogen!"...
 
Jag tog på mig mina nya "löparinspirerade sneakers" och gick långpromenad med fotopauser i en och en halv timme och 6,1 km enligt Google maps. 
 
Vår kyrka är fin. 
 
Och så lite mer körsbärsblommor på stadens vackraste gata i dessa tider, då de skymmer vattentornet (som jag i och för sig också tycker är fint). 
 
Ur dagboken 930427: Gick och skrev A och B-pärmen och hade min första lektion. Göran körde till Tviksta och jag fick köra runt flera varv på vägar som var så gott som trafikfria. 

Kommentarer
Postat av: znogge

Ha ha! Helt otroligt att axeln kom med :D
Märklig hänvisning till cykelparkeringen minst sagt.
Det var en bra promenad. Hoppas att skorna motsvarade förväntningarna!

Svar: Det är mycket märkligt, du vet ju vilken kroppsdel som pressas in i maskinen... ;-)Eftersom lasarettet är stort är väggen ganska lång.
Skorna är sköna, det är jag som inte motsvarar löparförväntningar.
Ylva

2023-04-27 @ 21:13:05
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Jerker

Haha inga hörn i skogen :D

Svar: Nej, det är svårt att gå runt hörn i naturen...
Ylva

2023-04-27 @ 21:43:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0