Tröstshopping

Jag är jobbigt väderberoende och blir irriterad av regn även om jag inte ens behöver vara ute i det. 
 
Det var uppehåll när jag cyklade till jobbet men jag blev förvånad när jag mötte en kille i T-shirt på moped för det var bara åtta grader. 
 
Jag cyklade till Dollarstore och tröstshoppade lite i regnet på kvällen. Det enda som var planerat var diskmaskinrengöringstabletter och munskölj men det blir jag inte så glad av. Däremot piggade det faktiskt upp med en pajform med lock, blåbärshavreflarn och saltamandlargodis.
 
I en stor låda med nagellack stod det redan en dam och rotade efter genomskinligt men jag lyckades hitta en flaska. Eftersom jag är dalkulla får jag använda papperstallrikar med dalahästar året runt om jag vill, även om det är ett sommarmotiv. 

Kommentarer
Postat av: znogge

Barnen på skolan som ligger här intill verkar inte ha märkt väderomslaget utan går klädda enligt förra veckans väder fortfarande.
Att tröstshoppa är absolut inte fel :D

Svar: Barn är konstiga! De kanske far omkring så mycket att de inte märker om det är kallt, eller har bestämt sig för vårkläder oavsett. Tröstshopping tycker jag funkar. Även i coronan när man inte skulle gå i affärer så mycket var det en aktivitet jag hade, när man inte fick resa.
Ylva

2023-04-25 @ 21:13:00
URL: http://znogge.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0