Lekplatser

Tidsinställt inlägg på grund av Baltikumresa. 
 
Jag gick och tittade på mina gamla lekplatser när jag var hemma i Hedemora. 
 
Det här var lekplatsen som vi kallade Lekplatsen. Här fanns det gungor och på vintrarna isbana. Nu verkar det vara skatepark eller cykelhinderbana. 
 
Mellan huset till vänster och huset till höger hade vi en oändligt stor lekplats som vi kallade Planen. Det var bara högt gräs och vi åkte bob och pulka nedför den branta slänten. Den ser åtminstone fortfarande brant ut. 
 
De har rivit mitt gamla dagis Bullerbyn men jag hittade ett för mig nytt dagis som heter Kristallen och har en fin trafiklekplats med dalahästar.

Kommentarer
Postat av: znogge

Den första lekplatsen såg verkligen ut att ha sett bättre tider men så är det nog. Gamla försvinner och nya tillkommer.

Svar: Ja, så blir det, men ibland tycker jag att det är synd att de tar bort gamla lekplatser som de gjort här i Ljungby och plötsligt måste ungarna gå en km till närmaste lekplats. Det går ju inte för de minsta.
Ylva

2023-08-03 @ 22:20:13
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Gunilla

Jag brukar le när jag åker förbi vår pulkabacke i Långshyttan, jag minns den som brant och lång, men nu ser det mer ut som en slänt :)

Svar: Visst är det märkligt hur våra oändliga lekplatser krympt! Vissa backar ser dock fortfarande branta ut och jag är förvånad över att vi inte skadade oss mer än vi gjorde när vi åkte bob och pulka i Dalen (den som börjar vid nuvarande Vasaliden och är brant från Hovslagarvägen där vi bodde).
Ylva

2023-08-04 @ 08:58:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0