Nyklippt

Jag tycker inte om förändringar och ser ungefär likadan ut jämt men nu tröttnade jag på mitt hår och klippte bort flera centimeter (vilket är mycket på mitt lilla tunna hår). 
 
Före. Torrt och slitet och tofsar åt olika håll och här såg det ändå okej ut när det var nyborstat. 
 
Efter. Kort, men tillräckligt långt för att sätta bakom öronen eller göra en tofs uppe på huvudet. Det var länge sedan jag hade så kort och jag minns inte riktigt hur det var men jag hoppas att det ska sköta sig självt nästan för jag orkar inte hålla på med det...
 
Ur dagboken 930822: Jag genomled min första skolvecka ganska smärtfritt, den var bara tre dagar. Sitter bredvid Maria på lektionerna och det är skönt. 
 
(Oj, då, jag var visst inte jättepigg på att börja sista året på gymnasiet i en ny klass efter mitt sabbatsår på Island och hemma.)

Kommentarer
Postat av: znogge

Snyggt och dessutom en smidig och lättskött frisyr vilket gillas. Själv är jag i akut behov av en klippning.

Svar: Tack! Lättskött måste det vara. Jag förundras ständigt över alla våra söta gymnasietjejer och deras långa, blanka, vackra hår. Det krävs mycket tid för det. Jag bokar ny tid om tio veckor när jag klipper mig. Du som är långhårig kan ju vänta längre men kanske inte hur länge som helst.
Ylva

2023-08-22 @ 21:46:14
URL: http://znogge.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0