Skolstart

Skolan började förra veckan så det är inte så aktuellt längre men jag tycker ändå att Ica Maxi kunde gjort en roligare skyltning inför skolstart. 
 
Inga roliga färger och mönster alls! När jag var liten älskade jag att köpa nya pennor, suddgummin, block och papper att ha i bänken och på skolböckerna. 
 
Jag älskar fortfarande kontorsmateriel och köpte en fin burk med kuvertformade gem på secondhand. 
 
Idag är det 24 år sedan jag flyttade till Ljungby från Göteborg. "Då är du nästan smålänning" säger maken men det tar ett par generationer. Det blir nog bara en generation av oss som dalmas/kulla för brorsan bor i Stockholm och chansen är liten att hans söner flyttar till Dalarna och våra föräldrar är från Östergötland. Jag har åtminstone flyttat hem till mormors Småland och det är kul. 
 
Ur dagboken 930828: Sista dansen blev jag uppbjuden av Jonas, gammal dagiskompis som gått i Karin Fyrks klass. Han har blivit ganska snygg men verkade dum och jag ville inte gå på promenad med honom. 
 
(Här gick smarthet före snygghet, hahaha, jag som var helt dum i huvudet själv!) 

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Håller med, tråkig skyltning..

Men, du alltså och dina dagboksanteckningar... kul att ha dessa minnen att läsa förstår jag :)

Svar: Det var lite roligare mönster och saker på andra sidan såg jag sedan men mest blommigt. Hahaha, ja, det är jättekul med dagböckerna, mycket som jag inte alls minns... Promenad betydde hångel, varför ville jag inte det?
Ylva

2023-08-29 @ 08:57:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0