Filmtajm

Jag är inne i en filmperiod, jag som inte alls brukar titta mycket på TV och film. Nu är det dålig bild på vår TV så vi har börjat göra som alla andra och casta från mobil. Jag har Viddla och Cineasterna gratis via kommunbiblioteket och maken hyr filmer på Youtube. Igår såg vi I skuggan av Bronx (lite för otäck), Repmånad (fortfarande rolig) och idag fick jag med mig maken på bio.
 
Det var nästan fullsatt på A man called Otto. Det är jättekul att Tom Hanks gör en figur baserad på en svensk bok/film, men originalet är bättre så amerikanerna kan hellre se den. Som tur är såg jag En man som heter Ove när den kom 2015 så det är ett tag sedan, men denna är otroligt lik så jag kände igen nästan allt. 
 
Imorgon kör säsongen igång med Bio Kontrast här och då ska jag gå och se Skolan vid världens ände och på tisdag går jag till en kompis och ser David Copperfield
 
Ur dagboken 930115: Det är rätt kul med danska faktiskt. Men speciellt duktig kommer jag inte att bli. 
 
(Det var förvirrande att försöka lära sig danska från isländska och jag minns att jag ju kunde översätta dansk text till svenska utan problem.) 

Kommentarer
Postat av: znogge

Jag känner redan nu att jag föredrar originalet så något biobesök av den anledningen blir det inte, Såg Hanks hos Carina Bergfeldt och jag tyckte mest att han var överspänd och exalterad.

Svar: Vänta tills du kan se den gratis i så fall. Jag tyckte att han var rolig hos Carina, men amerikaner är ofta "yviga".
Ylva

2023-01-15 @ 22:17:27
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Gunilla

Jag såg Ovefilmen när den kom ut på bio, det var sist jag var på bio tills för en månad sen när jag såg "där kräftorna sjunger" :) ingen Biofantast här..

Reprisen på Ove gick på SVT här i helgerna, då såg jag den igen, så bra film. Jag vill även se Otto..men det kanske blir först när den kommer på TV :)

Svar: Haha! Jag får komma hem och gå på bio med dig! Maken föreslog faktiskt Kräftorna på youtube men eftersom vi inte vet hur man får text där ville jag inte. Ja, jag fick betala nästan 300 kronor för oss två och en flaska vatten och det var det inte värt så vänta du tills den kommer på TV.
Ylva

2023-01-16 @ 09:36:51
Postat av: Martin

Jag såg inte Repmånad förrän jag själv hade lumpat, men förstod då att man byter inte design på sängkläder särskilt ofta i det militära.

Svar: Gammalt inlägg som jag inte ens kan se...
Ylva

2023-03-28 @ 18:01:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0