Perikles

Igår var jag desperat och gick på Perikles på Garvaren. Jag gillar inte dansband men vill stötta de nya ägarna till lokalen. 
 
Nu är jag lite öm i halsen för jag har stått och skrikit T.N.T. av AC/DC, det var ju oväntat. Jag och väninnan jag lurade med mig hade kul för vi satt mest i baren och pratade. Det var många i vår ålder ute vilket det inte kommer att vara framöver när de kör epadunk... 
 
Idag gick jag till konsthallen på kommunbiblioteket och tittade på en utställning med Rose-Marie Flårback. Hon målar trolskt och vackert (och är gift med en pensionerad lärare som jag saknar på skolan). 
 
Jag är stolt att jag inte köpte en dörrkläpp till Runkarp på Dollarstore. 150 kronor är lite mycket pengar och vi har redan en fin hackspett i trä på dörren, men det finns fortfarande risk att jag köper en till dörren i Runkepuben (vår privata pub i stugan). 
 
Maken säger att de bara säljer crap och plast från Kina på Dollarstore men jag köper krämer där, det finns märken som är billigare där än på andra ställen. (Och salta mandlar har jag inte hittat någon annanstans.)
 
Ur dagboken 930128: Gick och beställde klippning. Jag tror att jag formulerade det som om jag ville klippa håret på mig själv men jag sa det åtminstone på isländska. 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Vilken trevlig kväll det blev och kul att du fick med dig väninnan.
Dollarstore har jag aldrig varit inne i!

Svar: Vi hade verkligen oväntat roligt! Men nu får andra ta över och stötta dansbandskvällarna. Jag blev ledsen när jag hörde att det bara var ungefär 20 personer på Jay Smith där dagen efter när jag hellre ville gå egentligen. (Jag var för trött.) Dollarstore är nog inget för dig.
Ylva

2023-01-29 @ 11:06:50
URL: http://znogge.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0