Sjökonsert

Igår var det Bolmendagen och vi åkte med båten på sjökonsert. 
 
Danne Stråhed spelade men vi hörde bara ett par låtar för efter förbandet Island Country började det regna och när vi precis kommit i land kom åskan så då var jag glad att inte vara ute på sjön. 
 
Här var det många båtar som bundit ihop sig. Det är lite irriterande för då ser man inget om man hamnar bakom dem men vi åkte runt och lade oss framför. 
 
Andra båtar vågade inte lägga sig nära oss och maken sa att det är för att de inte vill repa vår båt. Vi hoppas det så att det inte är för att ingen vill prata med oss... Det var en trevlig dag ända tills det började regna och jag hoppas att sjökonserten återkommer nästa år. 
 
Ur dagboken 930730: Vi stannade till i Katrineholm och åt. Trevlig Sibyllakorv och helt oberoende köpte vi varsin bägare med punch-, pekan- och hjortronglass. Mamma satt och skrek i baksätet men jag tyckte att jag körde rätt bra, fast jag blev tutad på ett par gånger. 

Kommentarer
Postat av: znogge

Så trevligt med en sjökonsert och då var det väl bra med en båt som inte tåler repor!

Svar: Ja, jättetrevligt! De boende runt sjön slöt upp och stöttade Bolmenregionen. Om man vill hålla folk på avstånd är det bra att ha en väl-lackad träbåt. :-)
Ylva

2023-07-30 @ 21:40:51
URL: http://znogge.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0