Att köra andras bilar

Denna vecka kör jag svärmors bil. Det är väldigt ovant för mig som inte brukar köra andras bilar och det är oklart varför jag har den... 
 
Maken och svärmor tog vår bil till Älmhult och ställde den där. Sedan tog de tåg till Kastrup, flyg till London och buss till Oxford där de varit på svärmors kompis 80-årsfest. 
 
Jag kör till stugan och tittar till djuren och vattnar. Inte för att dessa behöver vattnas men vi har rhododendron och lupiner i trädgården och jag tycker att det är så fint med lupiner även fast man egentligen ska ta bort dem. 
 
Nyponrosorna doftar ljuvligt nu! 
 
Ur dagboken 930604: Det kunde ha varit jag. Det skulle ha varit jag som tog studenten. Nu åkte vi runt till alla i stället. Först åkte vi till skolgården och tittade där. Det var väldigt vackert väder och allt var fint och bra. 
 
("Det kunde varit jag, det skulle varit jag." Det är nog från en låttext, men jag minns inte vilken. En konstig känsla var det att se min klass ta studenten när jag tagit sabbatsår.)

Kommentarer
Postat av: znogge

Jag är inte så road av att köra andras bilar men ibland har man inget val. Bara att tuta och köra då :D

Svar: Det har varit lite väl spännande med rådjur, motorcykel på fel sida och timmerbilar men jag har klarat mig utan att krocka.
Ylva

2023-06-04 @ 23:17:42
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Gunilla

Skönt att det var en liten bil iaf :)

Härligt med alla dofter i naturen nu

Svar: Ja, det är väldigt skönt att den är liten. På det sättet är den roligare att köra än vår SUV. Det är underbart när man är ute och går och det kommer doftstråk av syren, liljekonvalj och annat.
Ylva

2023-06-05 @ 12:05:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0