Banksy i Malmö

En av våra planerade punkter i Malmö var utställningen med Banksy. Jag ska inte avslöja för mycket ifall ni ska se den, men här kommer några bilder. 
 
Ingången till Amiralen där utställningen håller till. Jag rekommenderar att man köper biljett i förväg för det blir snabbt fullt. Det är ganska dyrt med 220 kronor på helgen, men vi ville gärna se utställningen och var där inne i en timme ungefär. Det tar längre tid om man läser alla skyltar, vilket vi inte orkade. 
https://mystery-banksy.se/malmoe/
 
Banksy är mest känd för gatukonst men ställde en gång ut en riktig, levande och målad elefant! 
 
Konstnären är fortfarande hemlig, men det finns en teori om att det är en grupp med människor med sångaren Robert del Naja från Massive Attack i spetsen. Utställningen flyttar till Göteborg i sommar. 
 
Efter att vi varit på utställningen såg vi denna skylt ute på stan. Sedan när har en förbudsskylt någonsin hindrat klotter?... I och för sig är denna vägg ren från klotter, men jag antar att de tar bort det ifall det blir något. 

Kommentarer
Postat av: znogge

Den utställningen vill jag gärna se men kanske läge att ta det mitt i veckan i stället.

Svar: Ni som har möjlighet kan gärna välja en annan dag, jag såg att det är mest besök på lördagar. Det är många som står och tar selfies och stoppar upp när man går runt...
Ylva

2023-03-07 @ 21:39:00
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Lena i Wales och lite överallt

Ger inspiration att se utställningen när den kommer till Göteborg.
Ha det bra!

Svar: Ja, det tycker jag att du ska göra om du får chansen! Den är mycket fascinerande även om man normalt sett kanske inte gillar gatukonst. Ha det fint!
Ylva

2023-03-08 @ 08:41:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0