Om kläder

Jag fattar verkligen inte hur folk bär sig åt när det regnar. Idag när jag cyklade till jobbet i spöregn mötte jag en kvinna som var sminkad, hade fint hår och öppen kappa och gick helt obekymrad och såg ut som om det (inte) regnade. 
 
Själv såg jag ut så här och var ändå blöt, fast jag haft heltäckande regnkläder, för jag blir svettig innanför alla lager... 
 
Jag gick i gummistövlar hela dagen fast kollegan frågade om det inte blir varmt. Jo, men det här ser ju lite väl dagisaktigt ut. 
 
Jag var och tittade på den nyöppnade butiken Desti Node, men det var tur att jag inte behöver några kläder för jag är inte alls lockad av vårens pastellmode. Det passar på bebisar och mörkhyade, tycker jag. 

Kommentarer
Postat av: znogge

Ja ibland undrar man hur folk klär sig och hur obekymrade de dessutom verkar. I grannskapet har vi en man som alltid går med shorts vilket verkar helt galet när man vet att det är minusgrader.

Jag gillar en del pastellfärger faktiskt men inte mintgrönt.

Svar: Det är så konstigt med dessa människor som alltid har shorts! Jag vet också en som har åtminstone korta byxor, för att inte tala om alla tonåringar som går i ankelstrumpor i minus! Jag hade min pastellperiod på högstadiet och är färdig med ljusgult, men det är kul att det kommer lite färger.
Ylva

2023-03-24 @ 20:15:02
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Lena i Wales och lite överallt

Det kanske inte är så sant att det inte finns något dåligt väder, bara dåliga kläder. Kommer inte vätan utifrån, så kommer den inifrån.
Jag tycker inte du var dagisklädd, det var fint.
Trevlig helg!

Svar: Jag tycker verkligen att det finns dåliga väder. Det är väldigt tråkigt med blåst också, det blir ju inte lättare att gå även om man har vindtäta kläder. Tack, jag gillar mina fårstrumpor. Ha det bra!
Ylva

2023-03-25 @ 16:17:52
URL: http://lenaiwales.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0