Papperskalender

Jag är en av få som ännu använder papperskalender, jag tycker att det är lättare att hålla kolla då. 
 
Maken har ingen kalender för han tror att man blir lat av att inte ha saker i huvudet... Men han har inte så många saker inbokade som jag. Denna vecka är det något varje dag (även om måndagen bara var att jag skulle ta med en ask Läkerol till jobbet). 
 
Idag var jag med skolan till Equmeniakyrkan (för att de har en stor samlingssal) och lyssnade på två kvinnliga poliser som pratade om civilkurage. Det var bra och intressant men svårt att se skärmen till vänster för att det var för ljust. 
 
På kvällen såg jag filmen Sockerexperimentet på filmfestivalen Svenska filmdagarna. Den var bra och sorglig om hemska experiment de gjorde på funktionshindrade på anstalten Vipeholm på 40-talet. De gav dem godis för att konstatera sambandet mellan socker och karies. 

Kommentarer
Postat av: znogge

Jag har i alla år haft en lärarkalender i pappersformat och det har fungerat perfekt. Det är först i år som jag börjat använda telefonen.
Ett viktigt och intressant föredrag!

Svar: Ja, några lärare gör också det, till exempel min bror. Facebookkalendern påminner om en del saker också men mobilen har jag svårt att hitta i.
Ylva

2023-03-16 @ 21:14:23
URL: http://znogge.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0