Sara Zacharias

Igår firade jag bipolärdagen med att gå och höra Sara Zackarias. Ibland undrar jag hur bipolär jag är; jag kan lätt bli irriterad över småsaker men även glad över bagateller. Det var länge sedan jag tog mediciner men jag mixtrar lite själv med sömntabletter, örtte, koffeintabletter och olika naturläkemedel.
 
Sara är lite lik Finlands Sanna Marin och har en vacker röst. 
 
Hon är dotter till Ted Gärdestad. Jag gillar inte hans röst men tycker att han har skrivit många fina sånger och det var kul när hon skulle sjunga Himlen är oskyldigt blå som extranummer men var osäker på texten och hade den i mobilen som stöd. Det var fullsatt på Grand och publiken var nöjd. 
 
Ur dagboken 930331: Daniel och Oscar ska åka hem till Peru. De bad pappa att anmäla dem för polisen. Pappa ringde och pratade med polisen och flyktingmottagningen i Hofors igår och idag ringde de och sa att det går ett plan 6.50 imorgon. Det blev lite hastigt. 
 
(Mamma och pappa hade ett par peruaner gömda i ett halvår, men när de inte fick uppehållstillstånd orkade de inte gömma sig längre så de åkte hem.)

Kommentarer
Postat av: znogge

Ted och Kenneth Gärdestad gjorde mycket bra musik tillsammans. Duktiga artister men Teds liv blev inte så bra...

Det var lite ovanligt att ha två personer gömda.

Svar: Jag hörde en intervju med någon som jobbat ihop med Ted (minns inte vem) när han berättade att han hörde röster. Riktigt tufft liv. Ja, de har diskuterat om att det ska vara kriminellt att gömma folk, men jag tror fortfarande att man får göra det.
Ylva

2023-03-31 @ 20:32:13
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Lena i Wales och lite överallt

Jag känner inte till henne, men mamman och pappan är ju desto mer kända för mig.
Svårt med diagnoser, speciellt om de är satt för ganska många år sedan.
Trevlig lördag!

Svar: Jag visste inte vem hennes mamma var men googlade nu att hon varit gift med Sven-Bertil Taube. Ja, det är svårt med diagnoser och dosering av mediciner så jag försöker klara mig utan. Ha det bra!
Ylva

2023-04-01 @ 09:16:14
URL: http://lenaiwales.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0