Vägarbete

Att de måste gräva upp gator hela tiden! Vi som äntligen fått nyasfalterat och trottoar får det uppgrävt igen för nu har de kommit på att vattenledningarna behöver bytas! Det kunde de ha tänkt på när de grävde för fiber till exempel. 
 
Grannarna är omringade. 
 
Dessutom började det snöa så nu står arbetet stilla. 
 
Ni vet hur strumpor oförklarligt försvinner i tvätten? Lite så har jag det med skor också. Jag lägger in dem i par i vårt förråd, men man kan få leta länge efter den andra när man tar ut den ena...

Kommentarer
Postat av: znogge

Tycker att det alltid är något vägarbete på gång. När det är klart är det sedan dags för nästa.
Hmm... Precis så ser det ut bland mina skor :D Inga snygga och prydliga rader här inte utan jag brukar få leta.

Svar: Visst gräver de överallt! Det verkar som om alla städer har fått något slags grävyra... Haha, vad skönt att det inte bara är jag som tappar bort skor. ;-)
Ylva

2023-03-08 @ 20:29:48
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Gunilla

Vi har haft vattenläckor i två omgångar utanför mitt hus.. i höstas grävde dom upp hela gatan och bytte allt...så hela vägen är grusväg, hoppas det var sista gången och att det snart blir årstid att asfaltera igen :)

Svar: Oj, vad tråkigt med grus! Att det börjar läcka är ju en sak men här tyckte vi att de kunde ha gjort flera saker samtidigt när de ändå grävde. Vägen är från 50-talet så det är dags att byta ut de gamla ledningarna.
Ylva

2023-03-09 @ 14:19:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0