Cirkelavslutning

Våra avgångsklasser har olika klädteman.
 
Idag var det "det fulaste jag äger". Jag är glad att de tycker att det är fult med strumpor i sandaler men vissa har det även när det inte är temaklädsel. 
 
På kvällen åkte jag till Dannäs våffelcafé med min bokcirkel och hade säsongsavslutning och nu ska vi inte ses igen förrän i augusti. Jag var inte aktiv i samtalet för jag läste boken Än klappar hjärtan 2019 och ville inte läsa om den. Ylvas läsdagbok: Search results for zweigbergk hjärtan (ylvarosen.blogspot.com) Men våffelcafét ville jag inte missa för det är jättemysigt och jag åt en smarrig hallonvåffla som man kan se här https://www.facebook.com/yfronten 

Kommentarer
Postat av: znogge

Strumpor i sandaler är en styggelse och så fult. Dock vet ja att en del har det...
Vilken trevlig avslutning på bokcirkeln även om du inte var så aktiv.

Svar: Ja, om man har öppna skor är det ju för att det är för varmt för strumpor. Dock har jag börjat använda nylonstrumpor i sandaler ibland, är de hudfärgade så syns det knappt. Ja, jag var aktivt våffelätande vilket är det viktiga på det stället. :-)
Ylva

2023-05-31 @ 21:47:17
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Gunilla

Strumpor i kombo med innetofflor ala birkenstock används av oss på jobbet vintertid.. när man har långbyxor är det inget som stör, mer vid kortbyxor :)
Korv hade jag nog dragit mig mer för att vara :)

Svar: Nja, jag har ett problem med strumpor i sandaler året runt, men går med strumpor i ulltofflor hemma. Haha, ja korven ser svårburen ut. Idag var det sporttema och en tjej drog runt på en fullastad golfbag. :-)
Ylva

2023-06-01 @ 08:49:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0