Kartläggning

Jag är inte rädd för att bli kartlagd på nätet och för tillfället följs jag av två appar; Google maps och en undersökning om resor i Ljungby kommun. Igår gjorde jag det svårt för dem. Efter jobbet cyklade jag med en present till en kompis, kollade om glasskiosken öppnat (nej) och handlade på Ica. 
 
Så här blev det på Google maps. Där har jag över 42 miljoner visningar med foton och de har följt mig i flera år.
 
På TravelVu som jag ska ha i ett par veckor såg det ut så här. Jag är nog en av dem som cyklar mest här i stan. Tyvärr tror jag inte att de får in så många svar på denna undersökning eftersom den är ganska krånglig med att man måste ladda ned en app och rapportera all förflyttning, men det ska bli intressant att se resultatet. Jag tror att det blir mycket, som jag tycker, onödig bilkörning. 
 
Det här nybyggda huset tycker jag ser grått och trist ut, men jag hoppas att det är fina lägenheter. Jag har inte sett det från det här hållet innan utan det var en av mina upptäckter på rundturen. 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Det är inte jag heller.
En snirklig tur minst sagt men så blir det ibland. Hur som helst så är det väldigt smidigt att cykla.

Huset ser kanske inte jätteroligt ut men jag tycker balkongerna verkar tilltalande.

Svar: Ibland blir det cirkligt men det gör inget när jag cyklar. Jag tycker inte om att parkera så där har jag ett handikapp med bil... Balkongerna kanske blir trevliga, men det ser så grått och trist ut.
Ylva

2023-05-06 @ 11:59:54
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Gunilla

Du får bra motion ser jag :)

Svar: Det känns nyttigt att cykla men är inga längre avstånd i stan.
Ylva

2023-05-07 @ 19:43:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0