Om planering

Jag gillar ju att planera och brukar ligga mycket längre fram än alla andra, det finns en trygghet i det men jag har en kompis som faktiskt planerar ännu längre fram i tiden. 
 
Hon frågade mig om inte jag kan planera en resa med gänget till Southend i England dit jag åkte en gång om året förr och hälsade på makens mormor. Det skulle vara kul att visa gänget High Street, min bästa shoppinggata. 
 
Där finns många pubar och roliga ställen nere vid havet och jag saknar att åka dit. Men nästa år ska hon gifta sig och jag kommer att ha fullt upp med att fira min 50-årsdag och mina föräldrars 80-årsdagar, 2025 ska vi åka till New York och fira att hon och en annan kompis fyller 50 så England kanske kan bli av 2026. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Roligt att kunna planera 😀 jag har jättemycket migrän så jag vågar knappt aldrig planera så man slipper ställa in hela tiden 😣

Svar: Det var tråkigt att höra. Då förstår jag att det är svårt att planera. Som tur är är jag nästan aldrig sjuk och jag blir hemskt besviken när något blir inställt. Gissa om det var tråkigt i pandemin när all kultur var inställd!
Ylva

2023-10-13 @ 18:49:12
Postat av: B.B

Glömde fylla i att jag inte är anonym 😆

2023-10-13 @ 18:49:54
Postat av: Znogge

Det kan man kalla framförhållning! Lagom är väl bäst även om man kan ha planer.
God kväll!

Svar: Jag får hålla några luckor öppna ifall maken plötsligt vill göra något som till exempel på sommaren när vi vill åka båt om det är vindstilla, annars tycker jag inte att man kan planera för mycket. Jo, det kan man såklart men jag är lite autistisk och behöver schema.
Ylva

2023-10-13 @ 19:03:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0