Godishuset

Jag cyklade till Dollarstore idag. 
 
Jag upptäckte att det har hänt något konstigt med mina sulor, möjligen gick jag för nära brasan när vi eldade upp dasset...
 
Tvättlapp för barn? Det bestämmer väl inte de? Jag vill ha en kyckling i duschen! 
 
Det här har stått tomt sedan 2016 när Godishuset köptes av Rosegarden och det har stått sedan dess att Rosegarden snart ska öppna! Godishuset öppnade 2013 skrev jag här: 
Vi har redan ett stort Rosegarden inne i centrum, med 300 platser tror jag, som är till salu och det är dags att de säljer det här också. Kanske till ett godishus? 
 
Ur dagboken 900307: Var inte med på gympan men tittade glatt på de andra. Thord var tillbaka och det var jättekul. Först spelade de nåt slags bolltatten som blev kaos och sen övningar på räck. Killarna hade problem. Speciellt Hillis fastnade hela tiden. Olle och Robert satt och lekte med klätterrepen och Thord sa åt dem att släppa "de där penisatrapperna" och "har ni hittat er identitet"? 
 

Kommentarer
Postat av: Emma Engström

Haha vilken söt kyckling! Rosegarden var något nytt jag inte hört innan faktiskt! :D

Svar: Visst är den söt! Rosegarden är en asiatisk kedja som startade i Värnamo, men som spritt sig över landet. Inget för mig...
Ylva

2020-03-07 @ 18:28:17
URL: http://nouw.com/emmaengstrom
Postat av: Znogge

Klart att du skulle ha en sådan tvättlapp!

Svar: Ja, det är det faktiskt! Maken har inte sagt något om att det sitter en fågel i duschen... :-)
Ylva

2020-03-07 @ 18:54:41
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Lisa

Vilken söt tvättlapp :) Vad är Rosegarden för något? Är inte det en kinarestaurang? Ha en fin lördagskväll kram <3

Svar: Jo, Rosegarden är asiatmat som jag inte äter, så jag tycker att det är onödigt att ha två restauranger av samma... Kram!
Ylva

2020-03-07 @ 19:19:20
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se
Postat av: Ama de casa

Tur för dig att det inte var Corona-tider då när du kom hem efter resan från Stockholm 2013, då hade det bergis blivit karantän.
Hoppas du får tillbaks ditt godishus!

Haha! Thord verkade vara frän och rapp i kommentarerna :-D Bolltatten? Boll vet jag vad det är, men tatten? Nån sorts kull med bollar, eller?

Svar: Synd för mig att det är coronatider nu, jag hoppas att de inte ställer in min årliga litteraturkryssning! Ja, Thord var rolig. Det minns jag, men vad bolltatten är minns jag inte. Datten hette det, som är som kull, så något med att kasta bollar på folk.
Ylva

2020-03-08 @ 11:04:55
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0